- Schaamt u zich voor uw teennagels? -  
 

Moderne estetische teennagelcorrectie geeft fantastische resultaten.

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels. Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN-PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden, zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Pedique is ontwikkeld door de Duitse firma LCN, een fabrikant van nagelverzorgingsproducten. Het is een éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is elastisch en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN-Pedique is er in verschillende kleuren. Uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed. 

De tijdsduur van de behandeling met LCN-Pedique is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeert. Als zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden, moet de gecorrigeerde nagel iedere drie à vier weken door uw pedicure worden bijgevuld. 

LCN-Pedique is van hoogwaardige kwaliteit. Om deze hoge mate van kwaliteit zeker te stellen heeft uw pedicure een speciaal seminar gevolgd waarin dit systeem met zijn specifieke producteigenschappen zowel in theorie als praktijk is geleerd. Dat garandeert u prachtige esthetisch gecorrigeerde teennagels en een groter zelfvertrouwen.

 

 

De nagel voor de behandeling

De nagel wordt behandeld voor een goede hechting van de PEDIQUE

De nagel is nu gemodelleerd met PEDIQUE en de vorm is vastgesteld

Als het een schimmelnagel betreft moet de cliënt zelf met een anti-mycosept druppelen om een gezonde nagel te krijgen

Uw nagel is afgewerkt met een glanslaag

U heeft daarna een permanente French Pedicure Look.

 

Door de zeer goede hechting op de natuurlijke nagel groeit de Pediquenagel gewoon mee uit met de natuurlijke nagel. 

Als de nagels lelijk en broos zijn geworden, door aantasting van een schimmel (mycose), kan er, mits er minstens 1/3 deel nog gezond is, een mooie nieuwe gelnagel worden aangebracht. De nagel wordt bewerkt met een frees, waarbij het slechte deel van de nagel zoveel mogelijk verwijderd en gereinigd wordt. 

Deze nieuwe LCN Pedique nagel groeit gewoon mee uit met de nieuwe natuurlijke nagel. De ideale oplossing om weer die leuke open schoenen te kunnen dragen. Consequente behandeling met LCN Mycosept, het bijpassende anti-mycose middel, is hierbij noodzakelijk met als doel: gezonde nagels.

 

Schaamt u zich voor uw teennagels?

Voortaan weer voor de dag durven komen met uw nieuwe teennagels, door nagelziekten aangetaste nagels kunnen nu succesvol, geheel of gedeeltelijk worden gerepareerd. Met de LCN-PEDIQUE methode.

 


Gekleurde of French Pedicure met Gellak:
Hiervoor gebruik ik de volgende merken gellak:


- Astoninshing Gelosophy
- Harmony Gelish
- IBD
- Nail Perfect

Deze gel is niet geschikt voor schimmelnagels maar zeer geschikt om cosmetische mooie teennagels te maken voor alle gelegenheden en jaargetijden.                       

 

       

Belangrijke opmerking: In geval van diabetes is het niet altijd mogelijk een Gel-nagel aan te brengen.