Algemene voorwaarden:

Behandeling volgens afspraak. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Het kan voorkomen dat wij op dat moment bezig zijn met een behandeling, waardoor wij u helaas niet direct te woord kunnen staan. Uiteraard staat het u vrij om het op een later tijdstip nogmaals te proberen. U kunt echter ook een voice-mail bericht inspreken, onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Ook kan er via het contactformulier worden gemaild. Deze mailing zal aan de eind van de middag worden beantwoord.

Betalingen kunnen contant of worden gepint. Wij hebben een pinautomaat tot onze beschikking. 
Bij verhindering verzoeken wij u minimaal 24 uur van te voren af te bellen, waardoor wij onze planning tijdig kunnen bijstellen. Doet u dit niet, dan zien wij ons genoodzaakt 50% van de kosten van de voorgenomen behandeling bij u in rekening te brengen.

Bij ziekte verzoeken wij u z.s.m. op de dag zelf te bellen, zodat e.v.t. andere afspraken dan wel spoedbehandelingen in onze planning kunnen worden ingepast.

Voor diabetes en reuma: Vergoeding van de behandelingskosten, via declaratie bij uw Zorgverzekeraar, is mogelijk. U heeft daar wel een verwijzing van u huisarts voor nodig.

 

Ingeschreven bij Brancheorganisaties: Provoet www.provoet.nl

Geregistreerd bij: Procert - Kwaliteits Registratie voor Pedicures www.procert.nl