VACATURE PER DIRECT

GEZOCHT

 

Medisch Pedicure (Apeldoorn)

(of ervaren pedicure Plus die openstaat om MP te worden)

 

-      Op huurbasis in eerste instantie voor 2 dagen in de week. Cliëntenbestand aanwezig.
-      Uitbreiding werkdagen: ambitie om mij te gaan vervangen/waarnemen.
-      Te kunnen inspelen/schakelen in diverse situaties.
-      Zelfstandig kunnen werken en tevens secuur.
-      Alle technieken beheerst.
-      affiniteit heeft met computers, cliëntenprogramma Podofile.
-      Administratief onderbouwd. Declaraties uitvoeren.
-      Communiceren met podotherapeuten etc.
-      Cliënten begeleiden en ondersteunen.

Ben je enthousiast en leergierig om ons team te komen versterken neem dan contact op met Jeanette Hulleman voor een sollicitatiegesprek . Ik ben telefonisch te bereiken van dinsdag t/m vrijdag op 055-3553591.
Studio adres Arnhemseweg 276 te Apeldoorn.

 

 

 

 

Team Ambris Studio

Jeanette Hulleman & Conny Hüner.  

 

 

Mijn naam is Jeanette Hulleman. Ik heb al vele jaren ervaring als nagelstyliste/docente/Medische Pedicure i.o.
Zo heb ik mij gespecialiseerd en ben ik o.a. opgeleid voor diabetische- en reumatische voetverzorging, nagelreparatie, nagelbeugeltechniek, diverse andere technieken en behandelingen. Ook cosmetische voetverzorging wordt gegeven in onze Studio, van Spa pedicure tot Gellak en French pedicure. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en Procert KRP-geregistreerd. Tevens is onze Studio een Erkend Leerbedrijf van het KOC.

Binnen mijn Studio is Conny Hüner (Medisch Pedicure) werkzaam. Zij is opgeleid voor diabetische-, reumatische- en risico voetverzorging en beheerst ook de resterende technieken.

In onze studio proberen wij uw afspraken naar wens in te plannen. Aangezien wij in team verband werkzaam zijn, kan het voorkomen dat uw (vervolg) afspraak bij een collega wordt ingepland vanwege een beschikbare tijdstip. Uw klantgegevens en behandelingsgegevens wordt zorgvuldig in ons geautomatiseerde klantensysteem vastgelegd. Een overname van behandeling door een collega pedicure zal dan ook geen nadelig effect hebben op het vervolg van uw behandeling. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk in uw wensen tegemoet te komen.

Wat bij ons voorop staat is ruim de tijd te nemen voor onze cliënten, zodat u met een goed advies en een goed gevoel onze Studio verlaat, om vervolgens weer terug te komen.

Kijk voor openingstijden onder "Bedrijfsinfo".
                                        


Kadobonnen:

Wilt u een keer iets anders als kado geven? Er zijn ook kadobonnen verkrijgbaar voor behandeling in onze Studio of voor onze Groothandel Nageldiscounter.